Gastronomia i manutenció

Si el que et guia durant els teus viatges és el gust, espera porc a la gastronomia regional. Sota les típiques alzines pasturen porcs i tot d’ells s’aprofita. El xai també és un plat típic aquí. A més de la carn, a la província de Badajoz es troba el lloc on es té constància que es va fer la primera truita de patates, plat cimera de la gastronomia espanyola. Els formatges cremosos també són típics de la regió, el que mostra la dificultat de la dieta vegana a Badajoz, però es poden trobar restaurants amb menús vegans com aquest.

A l’IJK oferim manutenció juntament amb allotjament. Actualment el menjador és al mateix edifici on tindran lloc la majoria dels actes del congrés. El preu és de 25 € per dinar, sopar i esmorzar. Això inclou també la nit dels dies que triïs. Per desgràcia, no es pot escollir només alguns dels menjars, allotjament sense manutenció o manutenció sense allotjament. Tot i això, com és costum a l’IJK, podràs triar entre seguir una dieta vegana, vegetariana, omnívora o una altra en cas d’al·lèrgies o malaltia.

Si decideixes no menjar en el lloc del congrés, hi ha opcions per comprar menjar i múltiples restaurants en els centres comercials propers El faro i Conquistadores. Aquests estan, respectivament, a 10 i 20 minuts a peu del congrés. Lògicament a la ciutat pots trobar molts més restaurants però pot ser que necessitis apropar-t’hi amb el bus de les línies 3, 9 i 18.