Activitats fora de l’edifici del congrés

Per no passar una setmana entre quatre parets, part de les activitats del programa s’organitzen fora de l’edifici del congrés. Aquestes activitats són:

Aus d’Extremadura: Una hora en una sala per veure fotos amb projector. Moltes de les aus ja les coneixerà qui en tingui interès, però no necessàriament les autòctones de la regió d’Extremadura. Per això es poden donar petites guies, disponibles en diversos idiomes, i altres informacions de la Fira Ornitològica de Monfragüe. Durant la segona hora es passejarà pel riu Guadiana, a un quilòmetre de distància. L’excursió tindrà lloc o aviat al matí, a les 8:00 o les 9:00, o al vespre cap a les 20:00. L’organització es preocuparà de tenir prop d’una desena de prismàtics disponibles.

Visita a la ciutat Badajoz: Disposarem d’una guia professional de la ciutat de Badajoz perquè ens mostri les parts més interessants. Des de la alcassaba fins a la plaça alta sense oblidar els seus carrers i monuments. El transport al centre de la ciutat serà amb autobús urbà.