Com arribar

En particular el lloc escollit per allotjar l’esdeveniment és la Residència Universitària José Antonio Marcos Blanco, RUCAB, a Espanya.

Badajoz no és una gran ciutat, per això només vols de Madrid, Barcelona, Eivissa i Mallorca arriben al seu aeroport. Per això les millors opcions per als que vénen de lluny són volar a Lisboa, Sevilla o Madrid i d’allà anar a Badajoz. Per trobar vols poden utilitzar-se pàgines com aquesta.

Si viatges en autobús des de Lisboa, pots utilitzar Flixbus (un viatge costa 13,00-24,90€). També es pot venir des de Sevilla amb bus amb la companyia Leda (un viatge costa 12,43€) i de Madrid amb bus amb Avanza (un viatge costa 30,70-43,30€) o amb tren amb Renfe (un viatge costa 20,00-51,40€). Si vens des del nord, Alsa és la companyia d’autobusos disponible.

També pots utilitzar Blablacar o Amovens si vols compartir cotxe. Si condueixes, surt de l’autovia A-5 a la sortida 407 excepte si véns de Sevilla perquè pots utilitzar la N-432 i anar a través de la ciutat.

Dins la ciutat, podràs caminar 3,5 km des de l’estació de tren o 4,7 km des de l’estació d’autobusos. No obstant això imaginem que no gaire gent voldrà caminar amb les seves maletes, de manera que potser vols utilitzar la línia 18 del bus urbà des de l’estació de trens, o la linia 9 des de l’estació d’autobusos.

A més, diverses caravanes seran organitzades. Per exemple, els amants de la bicicleta de BEMI faran servir les seves cames per anar a l’IJK i TEJO organitza una caravana que sortirà de Lisboa quan acabi l’UK. Per trobar la informació sobre la caravana de BEMI fes clic aquí i contacta el responsable de TEJO sobre mobilitat per rebre informació sobre altres caravanes en movighebloj@tejo.org.