Edifici del congrés

El lloc escollit per allotjar el 74è IJK de TEJO és la Residència Universitària José Antonio Marcos Blanco, RUCAB. El lloc web es pot visitar aquí.

Allà dormirem, parlarem esperanto, menjarem, ballarem, escoltarem xerrades… Aquest lloc està a un quilòmetre de la frontera amb Portugal i a 3 km del centre de la ciutat. Durant el curs universitari és una residència d’estudiants al costat del campus de la Universitat de Badajoz i a l’estiu acull trobades, a associacions i altres esdeveniments.

La residència té habitacions, una biblioteca, una cafeteria, aules per a l’estudi, etc. Per això tindrem la nostra pròpia part d’Esperantujo on tot estarà a prop. No es necessitarà sortir del lloc de l’esdeveniment, tot i que és més que recomanable per gaudir de la ciutat i descobrir la seva simpàtica gent.

En total la residència té 168 habitacions, de manera que fins a 300 persones podran allotjar-se a la RUCAB durant l’IJK. A cada habitació dormiran entre dues i tres persones. Les habitacions inclouen bany propi, taules de treball i ventilador.

La RUCAB inclou fins i tot una piscina i un amfiteatre exteriors, aparcament i zones enjardinades.