Excursions

Quan vam enviar la candidatura de Badajoz per allotjar l’IJK, vam pensar diverses idees d’excursions. Hi ha la possibilitat que totes es realitzin sempre que s’arribi a un mínim de participants. Per saber-ho, hem inclòs una pregunta al formulari d’inscripció. Si us plau, llegeix les opcions i quan t’apuntis al congrés, indica les que t’interessen.

No oblidis que les excursions no estan incloses en el cost d’inscripció. Podràs apuntar-te a elles fins que es cobreixin el nombre de places. El preu varia segons l’excursió. Informació més precisa s’anirà afegint a cada excursió segons l’anem concretant.

Excursions de tot el dia

Mèrida i els seus monuments romans: Aquesta històrica ciutat també és la capital de la comunitat autònoma d’Extremadura i conté monuments romans meravellosament ben conservats. Entre els quals un magnífic teatre, un imponent circ, un gran aqüeducte, un pont inalterat, etc. Mèrida abans era Augusta Emerita, una petita reproducció de la mateixa Roma enmig d’Ibèria.

Castells de Portugal: A la frontera amb Espanya, es troben diverses ciutats i pobles portuguesos, molt propers a Badajoz capital, que destaquen pels seus carrers en blanc i blau, els seus castells i extraordinàries fortificacions que van servir per defensar Portugal de les invasions hispàniques. Visitarem Elvas i les seves fortificacions úniques al món, Vilaviçosa amb el seu palau, i el castell i un petit museu sobre l’ús popular del suro a Estremoz. Elvas té la col·lecció més gran de bastions del món, declarada Patrimoni de la humanitat de la UNESCO el 2012, juntament amb tot el seu casc històric.

Olivença i l’enorme embassament d’Alqueva: Primer anirem a Olivença, ciutat única a Espanya on es parla el portuguès, visitarem l’església, el castell i el museu etnològic. Després de dinar, continuarà l’excursió fins a l’embassament d’Alqueva, que és el més gran d’Europa després de diversos a Rússia i Ucraïna. A l’embassament es pot nadar i fins i tot pujar a un vaixell turístic.

Parc aquàtic AQUABadajoz: : A només 20 minuts a peu del congrés hi ha un parc aquàtic, opció perfecta per a aquelles persones que volen refrescar-se, relaxar-se i divertir-se llançant-se per tobogans i jugant a l’aigua. El bitllet d’un dia costa 20 € per persona però hi ha descomptes per a grups superiors a 25 persones.