Subvencions

La informació sobre subvencions apareixerà en aquesta pàgina. Fins ara només hi ha dues opcions, però cap és un regal. Per rebre qualsevol d’elles, sempre hauràs de fer alguna cosa tant per l’Esperanto com per a tu. Normalment tenim pocs recursos però quan en tenim algun, els fem servir justament i eficaçment. Per tant, no perdis aquestes oportunitats si vols ajudar tant a l’esperanto com a tu.

Erasmus +

Algunes associacions van presentar un projecte per rebre una subvenció del programa Erasmus + de la Unió Europea. El tema del projecte és igualtat de gènere i per sort hi va haver èxit. Ara bé, dins el projecte hi ha planejada una formació a la qual dues persones per associació hi participaran. Les associacions són HEJS a Espanya, SKEJ a Eslovàquia, TEJO als Països Baixos, GEJ a Alemanya, Kosmo al Regne Unit i BEA/IEJ a Itàlia.

Aquestes associacions han d’escollir als participants. Així que, si vius en qualsevol d’aquests països i t’interessa el tema, et recomanem contactar-per saber com van a escollir els seus representants. Si vols formar-te al respecte, no perdis l’oportunitat!


Fons “Participa l’IJK”

TEJO té un fons anomenat “Participa l’IJK”, a través del qual finança la participació a l’IJK d’entre 2 a 5 persones. L’objectiu és donar l’oportunitat de participar l’IJK a activistes locals i internacionals que no tenen prou recursos econòmics. El concurs se sol llançar a la primavera i depèn dels guanys de l’IJK anterior. Per això el suport varia d’any a any. Si necessites saber-ne més, visita el seu lloc web aquí.